Loser’s weekend

Ja, då har man fått helgen fylld av förluster. Det har trots allt varit en fin helg, men det hade ju såklart varit finare om sportresultaten varit lite mer åt rätt håll.

Sverige – Danmark (0-1)

ZlatanMan blir ju ändå lite trött på fenomenet Zlatan. Hur kan man vinna den italienska skytteligan och inte producera nått mål i landslaget på flera år? Visst, Inter har väl kanske vassare spelare på alla poster i laget och ”Ibra” har väl lärt känna de andra tillräckligt bra för att kunna fungera perfekt. I så fall är det raka motsatsen i landslaget. Varje gång han själv tappar bort bollen ger han upp och skiter i det, i väntan på att bli serverad nästa gång. Nej, det håller inte. Men ok, det var ju inte enkom hans fel att vi förlorade igår. Fett med felpass, ineffektivitet och även om det enda målet var en tabbe som kan hända så var försvaret uruselt. Fy fasen vad trist Sydafrika 2010 blir utan Sverige representerat. För det lutar väl åt att det blir så. Man borde ha svart sorgeband runt armen idag.

 

Robin Söderling – Roger Federer (0-3)

Robin SöderlingDet är ju hur stort som helst bara att han tog sig till final. Väl där var han faktiskt ganska chanslös mot världens bästa tennisspelare. Första set var bara en kort nervös skakning från svenken, sen var det över. I andra tycker jag att han spelade riktigt bra, förutom i tiebreak när det verkligen gällde. I tredje kom han igång lite, men gjorde lite många missar och var snäppet efter hela vägen. Söderling förtjänar dock en stor eloge, det var första gången det var kul med tennis på väldigt länge. Nästa gång är han förhoppningsvis ännu bättre!

 

Vänstern – Högern (1-0?)

Erik BergDå får vi hoppas att motgången inom sport innebär framgång inom politiken. Gick den korta vägen rakt över gatan idag och kastade in min röst på Vänsterpartiet. Efter lite research föll jag för en göteborgare (märkligt men sant) som låg femma på listan, nämligen Erik Berg. Han driver bra frågor, verkar extremt insatt i det mesta och han verkar även väldigt duktig på kommunikation. Sånt går jag igång på. Så vi får väl se hur det går ikväll. Håller tummarna för att vi slipper skämma ut oss genom att skicka rasister, nätdårar och ultraliberaler till Bryssel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: