Vänstervecka

Nu börjar veckan lida mot sitt slut. Inte bara har det varit den veckan under 2010 som inneburit mest jobb på byrån för egen del, det har även hunnits med väldigt mycket politiskt engagemang de få timmarna som återstått. Nu kan man välförtjänt slappna av i några timmar innan det är upp på hästen igen.

I onsdags var det tänkt att vi skulle träffas för vänsteröl på Kvarnen, men då det kom till kännedom att Lasse Ohly skulle bli utfrågad av Politikerbloggen/TV4 på Victoria så bestämde vi oss för att flytta kvällen dit istället. Ohly skötte sig bra. De två lite halvseriösa utfrågarna rotade mycket bland ganska uttjatade debattämnen, men fick bra och tydliga svar. Stämningen var god både under och efter utfrågningen och Ohly får helt klart godkänt.

Hela helgen som nu varit har i princip endast bestått av Vänsterpartiets årskonferens. Premiär för egen del och sammanhanget visade sig vara mycket värdefullt i termer av att lära känna bra personer och få en inblick i det arbete som gjorts och planerats att göra i Storstockholmsdistriktet. Internationalen framfördes som öppning och avslutning, Ohly höll ett grymt inspirerande brandtal, poster fylldes genom olika valprocedurer (jag gillar idén med valknappar), frågor av olika relevans nöttes och blöttes och det dracks en hel del kaffe. Allt enligt plan. Nu ska vi bara se till att driva en stabil valrörelse också, så kommer det här bli ett riktigt bra år för partiet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: