Doing Linköping

Jag kan bli arg över att jag inte tagit tag i mitt DJ:ande sen jag flyttade till Stockholm. Det är ju bland det roligaste jag vet. Problemet är väl att jag lätt bokar upp alla mina helger med massa andra aktiviteter och därmed inte har någon tid över att fylla upp. Det är väl kanske en prioriteringsfråga. För tillfället går förhållande, jobb, politik, musiklyssnande, vänner och annat före. Man kan inte göra allt här i livet.

Men så en dag fick vi frågan av Hannah Snyder att komma till Linköping och spela skivor för ”studenterna” på NH. Jag, Fredrik och Martin. Tyvärr var det två band som skulle uppträda under kvällen, vilket minimerade vår speltid ganska radikalt. Men kul var det och bra blev det. Det var nog en ganska schitzofren känsla för dansgolvbesökarna att kastas mellan Bob Dylan, Baxendale, Smiths, Rick Astley, Moldy Peaches och Brakes, men efter ett tag accepterade de alla tvära kast och dansade så det stod härliga till. Sjukt kul, det gav onekligen mersmak.

Här är kvällens snyggaste tröja:

Annonser

2 svar to “Doing Linköping”

  1. Björn Johnson Says:

    Awright! Fast vad gjorde Ringo Starr i Linköping? Borde inte ett så celebert besök föranleda några förklarande rader?

    • meetthepete Says:

      Ringo brukar dyka upp när vi festar. Vet inte riktigt varför. Han verkar i alla fall ha snöat in ganska hårt på folkmusik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: