Mission: Impossible

Mission: Impossible

Efter Fleetwood Mac-konserten igår var det dags för vad som på förhand kändes som en omöjlig uppgift: att ta sig ut från Globen, hitta en taxi och åka hem utan att någon av oss fick höra hur det gått i matchen. Jag hade nämligen tidigare på dagen varit på Clas Ohlson och inhandlat lite teknisk antikvitet i form av två 240-minuters VHS-band. Den gamla videospelaren hade sparkats igång för första gången på fem år och timern var programmerad. Nu gällde det bara att ingen sabbade det.

Medan bandet tackade publiken sista gången sprang vi upp för trapporna, ut genom portarna och ned till taxiplatsen. Allt med ett slags frivilligt tunnelseende och utan att lyssna på något annat sällskap. Jag öppnade dörren till vår taxi och sa ganska bryskt åt honom att stänga av radion. Han lydde, men började skoja om att han skulle berätta om matchen ändå. Vi protesterade högljutt och efter ett tag kröp det fram att han inte ens visste vad det var för match. Vi hoppade ur och tog oss upp i lägenheten. Alla mobiler avstängda och Internet fick vänta. Videon hade levererat (snacka om att återupptäcka teknik!) och vi hade faktiskt lyckats med uppdraget. Matchen beskådades och det var lika spännande som om det vore live. Fantastiskt!

Vad som var mindre fantastiskt var resultatet i matchen. Att hoppas på att Malta ska ta poäng mot Portugal känns ju i princip lönlöst. Det är nu ganska mycket ”Mission: Impossible” för Sverige att ta sig till VM-slutspelet. Fantastiskt trist.

Sverige får spö av Danmark

Och hur var konserten då? Det avslöjas i nästa inlägg!

Annonser

Ett svar to “Mission: Impossible”

  1. Kalle Says:

    Gött att det lyckades! Mindre gött resultat som sagt…vi fick stå ut med danska kommentatorer på en stream i sängen på hotellrummet och de var ju verkligen jätteglada.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: