Pride backstage

Titiyo m.fl. på PrideJoel drog med mig på Pridefesten i Tanto i onsdags. Har aldrig besökt den tidigare, så det var väl verkligen på tiden. Det var en riktigt härlig stämning på området. Om man får lov att svänga sig med lite svennepretentiösa fraser så skulle man kunna säga att ”det låg kärlek i luften”. På något sätt var det en skön känsla att själv vara udda på grund av sin sexuella läggning. Det borde alla känna på någon gång.

I vilket fall så såg vi en hyllningskonsert till Dusty Springfield, med massa inbjudna kändisar. Inte trodde jag när jag vaknade igår morse att jag skulle stå och titta på Jill Jonsson samma kväll. Men så blev det. Även Billie the vision, Rebecka Törnqvist, Magnus Tingsek, Titiyo, Marit Bergman, etc. Kanske inte min tekopp av artister. Men det gjorde inte så mycket, det var ju gott med öl!

A Camp från scenenEftersom Joel jobbar med/känner hela Sverige och halva världen så var vi sedan mest backstage. Drack lite billigare öl och såg A Camp från scenkanten. Det var en trevlig konsert. Har inte hört skivan, men man kanske skulle ta och lyssna igenom den en dag. Kvällen avslutades på Strand alldeles för sent och det får man ju lida för igår. Men det var det värt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: