Viva Las Vegas!

IMG_1690

Efter vi lämnat Los Angeles drog vi raka vägen ut i öknen, där vi bland annat körde igenom ganska maffiga Joshua Tree. Ett mycket märkligt landskap. Sen körde vi gamla Route 66 och såg på alla övergivna hus och besinstationer. Det började precis skymma, vilket gjorde det till en ganska häftig upplevelse. Sen lade vi gasen i botten genom den feta öknen och satsade på att hinna till Vegas utan att behöva stanna för natten innan. Vid elvatiden var vi framme.

Peter i Joshua Tree

Vegas var fantastiskt! Bara att köra in längs The Strip är ju oslagbart. Om man bara har rätt inställning till det så är det bara så sjukt grymt alltsammans. Asfeta casinon och skyskrapor, blinkande lampor och folk överallt, alkohol och spel så långt ögat når. Vi var tvungna att köra igenom hela stan innan vi checkade in. Vilket vi gjorde lite senare på natten, på Trump Hotell. Ett femstjärnigt hotell i form av en nybyggd skyskrapa i guld. Herregud, vi bodde på 32:a våningen med jacuzzi på rummet, fri tillgång till pool och gym, kök och lounge i rummet och TV i badrummet. Det var så glassigt det kan bli.

The Trump Hotel in Las Vegas

Dagen efter började pokerspelandet för egen del, medan Kattis låg och slappade i poolen. Först blev det en turnering på Ceasars Palace. Jag var ganska nervös och hade inte spelat poker på väldigt länge, vilket gjorde att jag åkte ut efter bara en timme. Knäckt över den bistra sanningen att man inte längre spelade lika bra som förr slängde jag mig också en runda i poolen för att svalka mig. (Det var över 40 grader i skuggan, vilket är den sjukaste värmen jag varit med om). Man jag gav inte upp. På kvällen drog jag till Mirage och satte mig i en turnering med 21 spelare. Här kände jag ganska snabbt att motståndet var hanterbart. Det slutade med att jag tog hem hela turneringen och ca $500. Ingen förmögenhet, men det täckte ju i alla fall allt spelade resten av tiden. Det var fantastiskt kul och helt klart mitt största pokerögonblick. 

Wynn och Encore

Venetians sidobyggnad Palazzo

Ceasars Palace

 

 

 

 De övriga två dagarna spelade jag en turnering om dagen på Venetian. Riktigt bra turneringar med ganska tufft motstånd. Första dagen gick det riktigt bra. Efter en lång stund gick en snubbe all in pre flopp och jag tittade ned på AA. Det går inte att lägga. Jag synar och han vänder upp JT off suit. J och T på floppen och det var tack och hej. HELT SJUKT! Dagen efter gick det lite knackigare, men jag håll mig helt klart över vattenytan. Fram tills en kille går all in preflop. Jag vet att mina 8:or äger honom och synar. Mycket riktigt vänder han upp A7. A på turnen och tack och hej. Inte lika sjukt, men ändå ganska. Jag får helt enkelt minnas Mirage och vara nöjd med det.

En liten del av The Strip

Efter Vegas tog vi en runda och kollade på den storslagna naturen i Yosemite National Park. Feta bergsväggar, stup och vattenfall. Efter en natt på nått slitet motell i Tracy blev det till att komma tillbaka till San Francisco för tredje gången, där vi först shoppade en massa, sen käkade vi på en veganlyxrestaurang som var helt fantastisk. Och apdyr. På natten blev det till att möte upp med Joe och hans vänner för att dricka massor med öl fram tills flyget skulle gå. Det blev barhäng i gayområdena, innergårdsfest i The Mission och efterfest ute på en pir. Perfekt avslutning.

Yosemite National Park

Det var allt från Kalifornien. Finns tusen andra historier, men de får man höra när man träffar oss istället.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: